GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ...ΠΡΟΤΑΣΗ! «Πικ-νικ σε πάρκο για τα φετινά Χριστούγεννα...»

Πικ-νικ σε πάρκο είναι ο τρόπος που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα.  Ο Δρ Hans Kluge, περιφε...


Πικ-νικ σε πάρκο είναι ο τρόπος που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. 

Ο Δρ Hans Kluge, περιφερειακός διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για την Ευρώπη, παρότρυνε τους πολίτες να αναβάλουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις ενόψει των Χριστουγέννων, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

"Από το να οργανώσετε μία μεγάλη μάζωξη όπου οι καλεσμένοι θα είναι όλοι ευάλωτοι, καλύτερα να το αναβάλλετε μέχρι να μπορείτε να το κάνετε αυτό με ασφάλεια. Παρά το κρύο και εφόσον το επιτρέπουν οι περιορισμοί της εκάστοτε περιοχής, πηγαίνετε με τους αγαπημένους σας για πικ-νικ σε κάποιο πάρκο", είπε χαρακτηριστικά.

Από τη δική του μεριά, ο Andrew Hayward, καθηγητής επιδημιολογίας μολυσματικών ασθενειών στο University College London και μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας για έκτακτες ανάγκες, προειδοποίησε ότι ο συγχρωτισμός τα Χριστούγεννα ενέχει «σημαντικούς κινδύνους», ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους. 

Τόνισε ότι δόθηκε "πολύ μεγάλη έμφαση" στο να κυλήσει ομαλά γα όλους η φετινή περίοδος εορτασμού. Ο καθηγητής προσέθεσε ότι βρισκόμαστε "ένα τσακ" πριν να εξασφαλίσουμε εμβόλια κατά του κορονοϊού στους ηλικιωμένους, επομένως θα ήταν "τραγικό" να κάνουμε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση