GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ...ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια

Σε 26 συλλήψεις (15 άνδρες και 11 γυναίκες) προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας. Στους συλλ...


Σε 26 συλλήψεις (15 άνδρες και 11 γυναίκες) προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα (18.800) ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτίριο στην περιοχή της Ομόνοιας, οίκος ανοχής, εντός του οποίου παρευρίσκονταν άτομα.

Αστυνομικοί επιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, στη θέα τους όμως σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου, με την παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, εντός του οποίου συνελήφθησαν δύο γυναίκες (μια Ουκρανή και μια Ελληνίδα), ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγιση του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων.

Επίσης, εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες (από τη Μολδαβία, την Αλβανία και την Ρουμανία) και 15 άνδρες (κυρίως μετανάστες) ως πελάτες. Άπαντες παραβίαζαν τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικά πρόστιμα 3.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε βάρος 7 εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος ανοχής ήταν σφραγισμένος από το δήμο Αθηναίων και τώρα λειτουργούσε παρανόμως, με τους υπεύθυνους να έχουν παραβιάσει τις σφραγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση