GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΤΙΚΟ ΝΕΟ! Αναστολή πλειστηριασμών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης...

Αναστολή πλειστηριασμών, στήριξη των οικονομικά αδυνάμων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και διενέργεια στοχευμένων τεστ σε μαθητές Γυμνα...


Αναστολή πλειστηριασμών, στήριξη των οικονομικά αδυνάμων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και διενέργεια στοχευμένων τεστ σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων προκειμένου να κριθεί εάν οι συγκεκριμένες σχολικές βαθμίδες θα ανοίξουν μετά το πέρας του lockdown στις 30 Νοεμβρίου, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι η θετική αυτή ρύθμιση για την αναστολή πλειστηριασμών θα γίνει με διάταξη που θα φέρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ μίλησε επίσης για οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Το πώς, πόσα χρήματα και πώς θα τα δώσουμε θα τα αξιολογήσει το Υπουργείο Οικονομικών. Εφ’ όσον υπάρχει η ταμειακή δυνατότητα, η κυβέρνηση θα δώσει απτή στήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση