GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ υπουργός γιατί μετέφερε τα παιδιά της με κρατικό αυτοκίνητο...

Η υπουργός Παιδείας της Εσθονίας Μάιλις Ρεπς υπέβαλε την παραίτησή της μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσε κρατικό αυτοκί...

Η υπουργός Παιδείας της Εσθονίας Μάιλις Ρεπς υπέβαλε την παραίτησή της μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσε κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό του υπουργείου για να μεταφέρει τα παιδιά της στο σχολείο.

«Μεγάλη πίεση»
Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Ohtuleht, οδηγός του υπουργείου είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές κυβερνητικό όχημα για να αφήσει και να παραλάβει τα παιδιά της Ρεπς από το σχολείο.
«Εχω υποστεί μεγάλη πίεση για να συμφιλιώσω τον ρόλο της υπουργού και της μητέρας. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθη και ζητώ συγγνώμη για αυτά», έγραψε η 45χρονη παραιτηθείσα υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο facebook.
Μετά το δημοσίευμα, η Ρεπς παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε πολλές φορές πρόσφατα το κυβερνητικό αυτοκίνητο για ιδιωτικούς σκοπούς.

Μητέρα έξι παιδιών
Παρά τις αποκαλύψεις και την επακόλουθη πίεση, η υπουργός και μητέρα έξι παιδιών αρχικά ήθελε να παραμείνει στο πόστο της.
Ο πρωθυπουργός Γιούρι Ράτας, ο οποίος υπερασπίστηκε την Ρεπς, είπε ότι αποδέχεται με λύπη την παραίτησή της.
Είναι το τρίτο μέλος της κυβέρνησης που αποχωρεί από τη θέση του αυτόν τον μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση