GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ άλλη μια βουλευτής από την επιτροπή φιλίας Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν...

Krikor Tsakitzian   Παραιτήθηκε από την επιτροπή φιλίας Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΜεΡΑ25 κ. Κωνσταντίνα Αδάμου...

Παραιτήθηκε από την επιτροπή φιλίας Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΜεΡΑ25 κ. Κωνσταντίνα Αδάμου.
Από τα 25 μέλη που ήταν στην επιτροπή, με τις παραιτήσεις άλλων τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που προηγήθηκαν το περασμένο διάστημα, οι παραιτηθέντες έφτασαν αισίως τους πέντε.
Απέμειναν άλλοι 19 βουλευτές, οι οποίοι δείχνουν αμετακίνητοι και αμετανόητοι. Αυτοί φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την κότα με τα χρυσά αυγά, που λέγεται Αζερμπαϊτζάν. Δεν νιώθουν ίχνος ενοχής να βρίσκονται σε μια επιτροπή φιλίας, όπου το ένα μέλος, που είναι το Αζερμπαϊτζάν διαπράττει αποτρόπαια εγκλήματα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, σε βάρος του Αρμενικού λαού, με τον οποίο μας συνδέει φιλία αιώνων.
Το μήνυμα που τους στέλνω είναι: «Να παραιτηθούν τώρα, οι καιροί ου μενετοί». Γιατί όταν θα έρθει η ώρα, θα λάβουν την απάντηση που τους πρέπει, τόσο από τον Αρμενικό λαό, όσο και από τον Ελληνικό λαό που στέκεται στο πλευρό των Αρμενίων αδελφών.
Δείτε αυτοί που παραμένουν σ’ αυτή την επιτροπή, ποιους υποστηρίζουν.
Μόλις χθες ο υπεύθυνος τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αζερμπαϊτζάν «Karabag” Nurlan Ibragimov, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Πρέπει να σκοτώσουμε τους Αρμένιους. Δεν θα λογαριάσουμε παιδιά, γυναίκες, γέρους. Θα τους σκοτώσουμε όλους, χωρίς λύπη, χωρίς συμπόνοια. Αν δεν τους σκοτώσουμε εμείς, θα σκοτώσουν εκείνοι, εμάς και τα παιδιά μας. Πρέπει να αποκαταστήσουμε το Ντιφάι ακόμα κι αν πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα δολοφόνων. Πρέπει να σκοτώσουμε μέχρι και τον τελευταίο Αρμένιο».
Αυτούς τους άρρωστους εγκληματίες υποστηρίζουν οι 19 βουλευτές που απέμειναν σ’ αυτή την επιτροπή, με την επιμονή τους να συμμετέχουν σ’ αυτή.
Οι Αρμένιοι που ζούμε στην Ελλάδα τους καλούμε, έστω κι αυτή την ώρα, να παραιτηθούν.
Ας θυμηθούμε ποιοι παραμένουν αμετακίνητοι και ασυγκίνητοι σ’ αυτό το έγκλημα που διαπράττουν οι Αζέροι σε βάρος του Αρμενικού λαού, με το να συμμετέχουν σε μια τέτοια επιτροπή φιλίας.
Πρόεδρος ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Γραμματέας, ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Κατρίνης Μιχαήλ
Μέλη:
Ο βουλευτής Α΄Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ Γιώργος Βλάχος
Η βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη
Ο βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Ζεμπίλης Αθανάσιος
Ο βουλευτής Λευκάδας της Ν.Δ Καββαδάς Αθανάσιος
Η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Στέλλα Μπίζου
Ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ Ανδρέας Νικολακόπουλος
Η βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ Ασημίνα Σκόνδρα
Ο βουλευτής Πέλλης της Ν.Δ Διονύσιος Σταμετίνης
Ο βουλευτής Άρτας της Ν.Δ Γεώργιος Στύλος
Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλειος Κόκκαλης
Η βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοπίστη Πέρκα
Ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Βοιωτίας Γεώργιος Μουλικιώτης
Ο βουλευτής Ξάνθης ΚΙΝΑΛ Μπουχράν Μπαράν
Ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση