GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΜΑΙ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!» Ποινική δίωξη στον Νότη Σφακιανάκη για το όπλο και την κοκαΐνη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε  το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 11 στα δικαστήρια της Ε...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε  το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 11 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ερωτήσεις για τη σύλληψή του ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να απάντησε ειρωνικά "είμαι εγκληματίας".

Ο εισαγγελέας, προχώρησε σε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία να απολογηθεί, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών, καθώς παρίσταται σε άλλη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής, μετά από έλεγχο που τού έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν τον γνωστό τραγουδιστή για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνονται αυτό το διάστημα για την τήρηση των μέτρων. Ωστόσο, μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε παρανόμως στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης). καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (2 γραμμάρια) και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για το όπλο ότι η άδειά του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο ΑΤ Ελληνικού-Αργυρούπολης.

   Ο Νότης Σφακιανάκης στον εισαγγελέα

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση, η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν» αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου.

«Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση