GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΑΓΗ! Η ΚΟΡΗ της Παναγιωταρέα στη («χρυσή») θέση του Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Σε μερικές εβδομάδες λήγει και τυπικά η θητεία του  Χρήστου Παπουτσή  στην Παγκόσμια Τράπεζα...  Αν και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πα...

Σε μερικές εβδομάδες λήγει και τυπικά η θητεία του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα... 

Αν και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπουτσής είχε επιλεγεί για τη θέση αυτή, που θεωρείται "χρυσή" από πολλές πλευρές, από τον πρωθυπουργό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά από τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν έχουν διαψευστεί μέχρι τώρα- η κόρη της Άννας Παναγιωταρέα, Ελένη, αναλαμβάνει τη θέση του Χρήστου Παπουτσή. Η Ελένη Παναγιωταρέα ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2019.

Την ίδια ώρα πάντως πως ο «Βηματοδότης» γράφει σχετικά:
«Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τότε που ο Χρήστος Παπουτσής μετέβη στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε τα καθήκοντα του senior advisor στην Παγκόσμια Τράπεζα. Κοντεύαμε να τον ξεχάσουμε στην Ουάσιγκτον, αλλά στο τέλος Οκτωβρίου ο 67ετής κ. Παπουτσής αφυπηρετεί και επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτος, όπως λέει, πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι μπόρεσε να συνεργαστεί άρτια ακόμα και με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε εποχές που η Ελλάδα ήταν το μαύρο πρόβατο στη διεθνή οικονομική σκηνή. Μαθαίνω πως ο αντικαταστάτης του κ. Παπουτσή είναι νέος και επιτυχημένος στον τομέα του και έχει γνώση των διεθνών οικονομικών σχέσεων. Αποτελεί δε προσωπική επιλογή του Μαξίμου και όχι επιλογή του υπουργείου Οικονομικών ή του υπουργείου Ανάπτυξης. Καλή του επιτυχία».

Τι ισχύει ακριβώς;
Ο Διαπορών

1 σχόλιο

  1. Επα και γω γατι αυτη η πρεμουρα της αργομισθης τσουλουφους για τον υπερκομψο.Και σιγουρα σαν τον γονο της δεν υπαρχει ποιο προικισμενος στο πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση