GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ! «Έγκλημα (με «παράλληλο» σύστημα) στην καταγραφή των κρουσμάτων του κορονοϊού...»

Θέμα σοβαρό προκύπτει για τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας (και το δίδυμο των κ. Αρκουμανέα και Κικίλια) μετά την αποκάλυψη της «κυριακάτικη...

Θέμα σοβαρό προκύπτει για τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας (και το δίδυμο των κ. Αρκουμανέα και Κικίλια) μετά την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για «παράλληλο» σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορονοϊού με αποτέλεσμα τα στοιχεία που έχει το Μαξίμου και η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων -αλλά και αυτά που τελικά ανακοινώνονται καθημερινά- να έχουν κενά και να μην είναι τα πραγματικά!

«Αποτέλεσμα είναι», σύμφωνα με το δημοσίευμα, «οι επιστήμονες που εισηγούνται τα μέτρα να μην έχουν την πλήρη εικόνα και να ακολουθούν ασθμαίνοντας τη ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας». 

Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται σε δημιουργία συγκεκριμένης πλατφόρμας για την καταγραφή των κρουσμάτων που εντοπίζουν οι μονάδες του ΕΟΔΥ και ταυτόχρονη συλλογή στοιχείων από τις ιδιωτικές μονάδες Υγείας. 

Οι επιστήμονες είχαν λάθος νούμερα την ώρα που έπρεπε να αποφασίσουν και μάλιστα αυτή η κατάσταση έχει πυροδοτήσει μεγάλο θέμα και εντός της αρμόδιας της επιτροπής του υπουργείου Υγείας. 

Κατά τις πληροφορίες, της εφημερίδας οργισμένος είναι και ο ίδιος ο καθηγητής Σωτ. Τσιόδρας ο οποίος φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι εάν δεν διορθωθεί το πρόβλημα έστω και τώρα θα διαχωρίσει τη θέση του.]

Επίσης και σε άλλο δημοσίευμα, του "Βήματος"  με τίτλο «Αδύναμος κρίκος ο ΕΟΔΥ», γίνεται κι εκεί λόγος για κενά και ανακρίβειες στα στοιχεία που δίνονται για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. 

Αναφέρεται μάλιστα πως επικρατεί δυσαρμονία στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και εκφράζεται η ανησυχία ότι θα ξεφύγει η κατάσταση.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι κύρια εστία τριβής, ανάμεσα στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά από τη μία πλευρά και από την άλλη τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, είναι το μητρώο ασθενών COVID 19 - αρχείο που δεν είναι ενιαίο.

1 σχόλιο

  1. Ναι,γιατι αν ειχαν τα στοιχεια στην ωρα τους θα κανανε κατι;Αυτο εφταιξε και δεν αχουμε ΜΕΘ,συντονισμο,καταλληλα μετρα προσωπικο κλπ;Δουλευομαστε μεταξυ μας ή παμε νατους βγαλουμε λαδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση