GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! «ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ στον ΕΟΔΥ για τεστ κορονοϊού και...»

Λίτσα Ρέπα   Παρασκευή 6/11 πριν το ολικό μάντρωμα   Λέω δεν κάνω μια έρευνα να δω το κράτος που με μαντρώνει για το καλό μου τι οργάνωση έχ...


Λίτσα Ρέπα 
Παρασκευή 6/11 πριν το ολικό μάντρωμα 
Λέω δεν κάνω μια έρευνα να δω το κράτος που με μαντρώνει για το καλό μου τι οργάνωση έχει..
Παίρνω τηλέφωνο στο τηλ. κέντρο του ΠΕΔΥ 1,05 ευρώ χρέωση...λέω δε γ@μιέτ@ι πες πως πήρες έναν καφέ take away Χαρδαλιάς με κανέλα...
Απαντά κάποιος, ευγενέστατος, του λέω έχω πυρετό πονοκέφαλο και θέλω να κάνω τεστ covid
Σε ποια περιοχή με ρωτά...
Του απαντώ στον Πειραιά... όπου μπορώ πιο σύντομα.
Μου απαντά στο πρώην ΙΚΑ Δραπετσώνας στις 19 Νοεμβρίου!!! Σήμερα έχουμε 6 Νοεμβρίου λογικά αν νοσούσα ήπια θα χε περάσει και θα το έκανα μετά!
Ωστόσο ευγενέστατος όπως προείπα ο άνθρωπος μου λέει να επικοινωνήσω με τον ΕΟΔΥ εφόσον έχω συμπτώματα όπως του είπα για να βρω κάτι πιο σύντομο!
Οκ! να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο κράτος να μου αποδείξει πως οργανώθηκε απέναντι στην ατομική μου ανευθυνότητα...τσάμπα είναι η κλήση στον ΕΟΔΥ άλλωστε .
Και μη νομίζετε ότι επειδή δεν πληρώνετε δεν υπάρχει ποιότητα....
20 λεπτά αναμονή ακούγοντας κλασσική μουσική, όση ομολογώ δεν είχα ποτέ ακούσει στην πεζή ζωή μου...
Απαντά βαριεστημένα ένας, ακολούθως, αγενέστατος υπάλληλος.
Του λέω έχω πυρετό πονοκέφαλο θέλω να κάνω τεστ covid
Μου απαντά τα συμπτώματα είναι ήπια και δε χρειάζεται!!!
Του λέω δηλαδή να ξανακαλέσω πριν τη διασωλήνωση ή να το αφήσω για τη νεκροψία?
Μου απαντά με ύφος ΔΑΠίτη Κυρανάκη που βρήκε τη δουλειά σίγουρα στο Google στέλνοντας βιογραφικό στα γραφεία της ΝΔ ο μπαμπάς κομματάρχης:
-Κυρία μου ο ΕΟΔΥ δεν έχει αρμοδιότητα να σας βρει που θα κάνετε τεστ!
Ρωτώ και τι αρμοδιότητα έχει?
Και μου απαντά "να σας πει που μπορείτε...στο δημοσιο μέσω ΠΕΔΥ (αυτό το είδαμε παραπάνω) σε νοσοκομείο στα επείγοντα (που κι αν δεν έχεις θα κολλήσεις) και σε ιδιωτικά που (μου λέει) είναι και η καλύτερη λύση"!!!!!
Μάλιστα! Ο Δημόσιος ΕΟΔΥ τα λέει αυτά!
Παίρνω τηλέφωνο στην "καλύτερη λύση" σε δύο ιδιωτικά κέντρα.
Το νωρίτερο ραντεβού που υπάρχει είναι για τις 10/11/2019 με κόστος 80 ευρώ -το 10% που θα έπαιρνε κάποιος σε αναστολή εργασίας, αν ήταν αληθινή η εξαγγελία του happy traveler πρωθυπουργού μας για τα 800ευρώ επιδότηση για ένα μήνα, που στην πραγματικότητα είναι κάτι λιγότερο από 600 -τα εξήγησαν οι εργατολόγοι -εγώ υπόκοσμος του διαδικτύου είμαι δε μου πέφτει λόγος.
Φανταστείτε λοιπόν να χρειάζονταν, να έδινε κάποιος με 4μελη οικογένεια αρχικά 80 ευρώ σε 5 μέρες για να δει αν ο ίδιος νοσεί- εφόσον στο μεταξύ δεν το βρισκε ο Μπούκουρας -και μετά οι άλλοι 3 της οικογένειας και 1013 του φιλικού επαγγελματικού χώρου που ήρθαν σ επαφή πόσα θα κονόμαγαν οι ιδιώτες που μπορούν να κάνουν με 5 μέρες καθυστέρηση ότι το κράτος μπορεί να κάνει με 13 !
Πέρα όμως από το τι μπορείτε να φαντάζεστε ακόμα, η πραγματικότητα είναι ότι μας κυβερνούν εγκληματίες!
Μη σας τύχει λοιπόν κι ας είστε από αυτούς που στις 7 Ιουλίου του 2019 επιλέξατε με την ψήφο σας να ζήσουμε αυτήν την τραγωδία!
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ:
ΠΕΔΥ 14900(χρέωση 1,05 ευρώ)
ΕΟΔΥ 1135(τσάμπα)
Για όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία του επιτελικού κράτους.
Πάντως 20 λεπτά αναμονής με Πουτσίνι θα το απολαύσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση