GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ «ΞΕΧΑΣΑΝ!» ΑΥΤΗΝ τη γυναίκα έσφαξε ο Τυνήσιος ισλαμιστής...

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης   Αυτήν την γυναίκα έσφαξε ο Τυνήσιος φανατικός μουσουλμάνος. Διαμαρτυρίες όμως δεν βλέπω και ως τούτου συνάγω πως ...

Αυτήν την γυναίκα έσφαξε ο Τυνήσιος φανατικός μουσουλμάνος.
Διαμαρτυρίες όμως δεν βλέπω και ως τούτου συνάγω πως δεν ισχύει για όλους το black lives matter, αλλά μόνο όσες βολεύουν για πλάτσικο από τα επιδοματοπαράσιτα.

Idiotες
Η εικονιζόμενη 44χρονη Βραζιλιάνα Σιμόν Μπαρέτο Σίλβα είναι ένα από τα θύματα της  επιθέσεις του Τυνήσιου δολοφόνου ισλαμιστή σε εκκλησία της Νίκαιας. Πέθανε σε εστιατόριο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση», υποκύπτοντας στα πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι που υπέστη.
Τα τελευταία λόγια της μητέρας στους νοσηλευτές που έσπευσαν ήταν:
«Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ».
Όχι· δεν περιμένω να δω κανένα Black Lives Matter, δεν ξέρω αν θα γονατίσει στον επόμενο αγώνα του ο Αντεντοκούμπο, δε θα γίνει καμία πορεία από όσους, τάχα, πόνεσαν για τον θάνατο του άτυχου Φλόιντ και «δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν».
Μια χαρά αναπνέουν και σήμερα και μάλιστα τους φταίει ο Μακρόν, τα σκίτσα, οι γαλλικές νομαρχίες, αφού, όμοια με την κοντή φούστα που αποτελεί κομμάτι εξήγησης και δικαιολόγησης του βιασμού για κάθε φαλλοκράτη, «προκάλεσαν».
Αυτή είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των ισλαμοφασιστών, διαχρονικά. Και μετά από κάθε επίθεση ξεβρακώνονται όλο και περισσότερο, σε βαθμό που να τους έχει πέσει μέχρι και το φύλλο συκής από μπροστά.
Black Lives Matter αλλά μόνο αν ο δολοφόνος είναι αστυνομικός και λευκός. Όταν είναι Τυνήσιος και το θύμα Χριστιανή, είναι απλώς Παρασκευή μεσημέρι.
Ο κυρ-Νώντας, ο Έφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση