GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ διαβεβαιώνει: "ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ θα είναι δωρεάν και δεν θα είναι υποχρεωτικό..."

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθε...


Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού. 

Ενδιαφέρον έχει ότι καθώς έχουν σημειωθεί έντονες αντιδράσεις στις έμμεσες αναφορές περί υποχρεωτικότητας του εμβολίου,  ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι "δεν θα είναι υποχρεωτικό..."  

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό τους οποίους ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

«Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Ολη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται, όμως αντέχει και θα αντέξει» ανέφερε και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι κι αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί.



«Θα την ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση κι όταν την ξεπεράσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα είναι πολύ πιο ισχυρό. Θα είναι πιο ισχυρό σε επίπεδο εξοπλισμού, θα είναι και πιο ισχυρό σε επίπεδο προσωπικού. Και με το καλό, όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας».

Κατά την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο, ο πρωθυπουργός σημείωσε απευθυνόμενος στο ιατρικό προσωπικό ότι στη Βόρεια Ελλάδα βλέπουμε τις πρώτες ενθαρρυντικες ενδείξεις. «Κάνετε πολύ σπουδαία δουλειά. Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Να ξέρετε ότι θα έχετε την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την αμέριστη προσωπική μου φροντίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εσείς στέλνετε πάνω από όλα το μήνυμα ότι μέχρι να περάσει αυτή η κρίση πρέπει όλοι να προσέχουμε. Έχουμε ήδη τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο ειδικά εδώ στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι και όλοι οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν ότι και ως ένδειξη σεβασμού σε εσάς πάνω από όλα, που δίνετε αυτόν τον αγώνα 24 ώρες το 24ωρο πρέπει όλοι να προσέξουμε για να περάσουμε στην άλλη όχθη του ποταμού με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά ειδικά γιατί ξέρω ότι και στην παιδοψυχιατρική κάνετε μια σπουδαία δουλειά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έλαβε δώρο ένα χειροτέχνημα από τα παιδιά του παιδοψυχιατρικού τμήματος.

Αναφερόμενος στα εμβόλια που αναμένονται, στο σχέδιο εμβολιασμού των πολιτών και στα fake news o πρωθυπουργός τόνισε «πόσο σημαντικό είναι τώρα που θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη εμβολιαστική εκστρατεία να μιλήσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι επιστήμονες για το πόσο απαραίτητο είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. Πρέπει να τονίσω ακόμη μια φορά ότι το εμβόλιο θα είναι δωρεάν από την πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας αλλά κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι γιατροί, για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα».

1 σχόλιο

  1. Εκει στο Ιπποκρατειο,απ'τη κατω μερια εχει που πουλανε γιαουρτια.Κανενας δε πηγε να παρει;Τεμπεληδες.[Αμα ερθει κανενας αλλος απ αυτους,βαλτε τον στην αυλη του παλιου κτιριου κατα τις 5 το απογευμα.Ειναι η ωρα που χεζουνε οι καργες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση