GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ανακοινώνει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα...

Εκτακτο διάγγελμα πρόκειται να απευθύνει αύριο Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την ...

Εκτακτο διάγγελμα πρόκειται να απευθύνει αύριο Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την πορεία της επιδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει αυστηροποίηση των ήδη υφιστάμενων μέτρων. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του πρωθυπουργού με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων και την πίεση στο σύστημα υγείας να χτυπά το «καμπανάκι» του κινδύνου για επιβολή νέων μέτρων.

Τι θα κρίνει το ενδεχόμενο lockdown στην Αττική

Η Αττική βρίσκεται πολύ κοντά στην επιβολή ενός νέου lockdown, καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού συνεχίζουν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα.
Οι παράγοντες που θα δείξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα αν το Λεκανοπέδιο ακολουθήσει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης είναι η ταχεία αύξηση των κρουσμάτων και του ποσοστού των θετικών στον κορωνοϊό εξετάσεων και οι αντοχές του συστήματος υγείας.

1 σχόλιο

  1. Δεν μας πειραζει καθολου.Ο Δημητρης[ο ψυχιατρος]ειπε στο τρελλο να μη λεμε οχι.Αρκει μετα να βγει ο τοπικος αρχοντας ή και ο ενωματαρχης τελος παντων να τα ακυρωσει,πριν βγουμε με τις καραμπινες.Στα σοβαρα τωρα:Μπραβο στο παλληκαρι,τον Τζιτζικωστα που,εστω και με κραξιμο,πηρε για το τεικαγουει πισω.Σας το ειπα.Ειναι ανικανες κοτες[ουτε αυγα να περιμενετε].Μολις τους κραζεις,τα μαζευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση