GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕ κορονοϊό ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος...

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ως γνωστόν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και εισήχθη, με ήπια συμπτώματα, στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"...


Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ως γνωστόν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και εισήχθη, με ήπια συμπτώματα, στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στις 07:40 το πρωί της Πέμπτης. 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε κύκλο εξετάσεων, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας νοσηλευόταν αρχικά σε απλή μονάδα Covid και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας η οποία διαμορφώθηκε ειδικά γι' αυτόν.

Τη φροντίδα του Αρχιεπισκόπου, έχει αναλάβει προσωπικά η Αναστασία Κοτανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, διευθύντρια στην Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας ΓΝΑ "Ευαγγελισμός".

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η κ.  Κοτανίδου ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου είναι ελεγχόμενη. «Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, γι' αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η καθηγήτρια πνευμονολογίας και επεσήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικίας του, αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, ο κορονοιός μεταδόθηκε σε ένα τραπέζι στο Συνοδικό Μέγαρο που οργανώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από  τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ εν όψει της ονομαστικής του εορτής!

Το τραπέζι έγινε κατά τη λήξη των τριήμερων εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου εργασιών και με αφορμή την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Αυτό είχε ως συνέπεια να σημάνει κατόπιν συναγερμός για διασπορά κορπνοιού και να οδηγηθούν σε απομόνωση όλοι οι Ιεράρχες μεταξύ των οποίων και ο  Αρχιεπίσκοπος Ιερωνύμος  που αποσύρθηκε σε εθελούσια καραντίνα στο ησυχαστήριο του στη Ζάλτσα...

1 σχόλιο

  1. Το απο που κολλησε ποσως μ'ενδιαφερει,δεν ειμαι κουτσομπολης.Ασχετα με ποιο πρωτοκολλο ειναι στη ΜΑΦ και παρ'ολο που ειπε το παιδι μου τεμπελη,καλη αναρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση