GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σχόλιο της «Αυγής» για τους νέους τάφους στις Σέρρες...

Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, για tweet που αφορούσε τους τάφους στις Σέρρες.  «Ίσ...

Η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, για tweet που αφορούσε τους τάφους στις Σέρρες. 

«Ίσως χρειαστούν κι άλλοι», ήταν το σχόλιο με το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας στο Twitter την είδηση ότι δημιουργήθηκαν νέοι χώροι για τάφους στα κοιμητήρια Σερρών, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού. 

Έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, με νέα ανάρτηση στο Twitter αποδίδοντας το λάθος στην «κεκτημένη ταχύτητα». «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία», ανέφερε στη νέα ανάρτηση η «Αυγή». 

Στο μεταξύ η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για αθλιότητα αναφορικά με το πρώτο σχόλιο της «Αυγής»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση