GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην μοναχός συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας του ιερέα στην Λυών...

Ένας ακόμη ύποπτος συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας του π. Νικολάου Κακαβελάκη, του Ελληνορθόδοξου Ναού του Ευαγγελισμού στη Λυών. Σύμ...


Ένας ακόμη ύποπτος συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας του π. Νικολάου Κακαβελάκη, του Ελληνορθόδοξου Ναού του Ευαγγελισμού στη Λυών.

Σύμφωνα με το papaspost.com οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν τον Jean-Michel Dhimoïla, πρωην μοναχό και μέλος της ενορίας της Λυών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Dhimoïla, υπήρξε υποψήφιος με το ακροδεξιό γαλλικό πολιτικό κόμμα Debout la France, ενώ είχε χρόνια διαμάχη με τον π. Νικόλαο.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο πρώην μοναχός και ο ιερέας συμμετείχαν σε μακροχρόνιες διαφορές που κατέληξαν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ένα βίντεο που ακολουθεί του papaspost από το 2016 δείχνει ότι ο κ. Dhimoïla απομακρύνθηκε από την πίσω πόρτα της εκκλησίας στη Λυών, από τον ίδιο τον Κακαβελάκη.

Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία, έκρινε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής στην εν λόγω υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση