GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο δικηγόρος του Μαραντόνα ζητεί έρευνα για ιατρική αμέλεια...

Την ενδελεχή διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τη μη παρουσία ιατρικού προσωπικού στο προσκέφαλο του Ντιέγκο Μαραντόνα ζητεί ο δικηγόρος του, Μα...



Την ενδελεχή διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τη μη παρουσία ιατρικού προσωπικού στο προσκέφαλο του Ντιέγκο Μαραντόνα ζητεί ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, κάνοντας λόγο για «ηλιθιότητα», ενώ οι δικαστικές αρχές στην Αργεντινή άνοιξαν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Μόρλα, στενός φίλος και δικηγόρος τα τελευταία χρόνια του Μαραντόνα, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την Τετάρτη τον θάνατο του «Πίμπε ντε Όρο». Την Πέμπτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραύνωνε τις υγειονομικές αρχές της χώρας για τη μη παρουσία «επί 12 ολόκληρες ώρες» στην οικία του Μαραντόνα, αλλά και την καθυστέρηση της έλευσης ασθενοφόρου για πάνω από 30 λεπτά, κατά τον κ. Μόρλα.

Ο Μαραντόνα φέρεται να υπέκυψε πολύ γρήγορα στην καρδιακή ανεπάρκεια που προκάλεσε η ανακοπή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατέληξε εντός 15 λεπτών και τα εννέα ασθενοφόρα που έφτασαν αργότερα άργησαν πολύ για να τον σώσουν, κατά τον δικηγόρο του.

Ο κ. Μόρλα κατηγόρησε τις υγειονομικές αρχές για «εγκληματική ηλιθιότητα» και ζήτησε δικαστική έρευνα σε βάθος για την απουσία γιατρών και ασθενοφόρου όταν ο «Ντιεγκίτο» τους είχε απόλυτη ανάγκη.

Οι τοπικές δικαστικές αρχές έχουν ήδη διατάξει έρευνα και νεκροψία, πράγμα που πάντως αποτελεί πάγια διαδικασία όταν κάποιος πεθάνει εκτός νοσοκομείου στην Αργεντινή χωρίς την παρουσία ιατρού.
Πηγή: Α24, Olé


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση