GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΤΤΑΣ; «Ειρηνική παράδοση της εξουσίας» αναγγέλλει σύμβουλος του Τραμπ...

Σε μια δήλωση που εμμέσως συνιστά μια παραδοχή ήττας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, ο οικονομικός του σύμβουλος, Λάρι Κούντλοου, ...

Σε μια δήλωση που εμμέσως συνιστά μια παραδοχή ήττας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, ο οικονομικός του σύμβουλος, Λάρι Κούντλοου, δήλωσε στο CNBC ότι πιστεύει πως θα υπάρξει «ειρηνική παράδοση της εξουσίας».

«Θα κινηθούμε με βάση το κράτος δικαίου, το ίδιο και ο πρόεδρος», δήλωσε ο Κούντλοου, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ προτίθεται να συνεχίσει τη μάχη μέχρι να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι.

Σημειώνεται ότι ο Μπάιντεν έχει πλέον το προβάδισμα και στην Πενσυλβάνια, με καταμετρημένο το 95% των ψήφων, ο Τζο Μπάιντεν προηγείται πλέον με ποσοστό 49,4%, ενώ στη Τζόρτζια, συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή 1.097 περισσότερες ψήφους από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Yπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο ότι οι αντίπαλοί του προσπαθούν να του «κλέψουν» την εκλογική του νίκη.

«Αν μετρηθούν οι νόμιμες ψήφοι, κερδίζω με ευκολία», υποστήριξε ο Τραμπ, σπεύδοντας να συμπληρώσει πως η συνέχιση της καταμέτρησης του δείχνει ότι διαπράττεται «νοθεία», στο πλαίσιο της προσπάθειας των αντιπάλων του να του «κλέψουν» τον θρίαμβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση