GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λινού: "Γνώριζα για την πρόταση Τσίπρα..."

Ενήμερη για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να την προτείνει για Υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής δήλωσε πως ήταν η Αθηνά Λινού. Οπως η ίδια η Αθ...

Ενήμερη για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να την προτείνει για Υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής δήλωσε πως ήταν η Αθηνά Λινού.

Οπως η ίδια η Αθηνά Λινού αποκάλυψε, ήταν απολύτως ενήμερη για την ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να την προτείνει για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Μιλώντας στον Αντ1, τόνισε ότι λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στη Βουλή της τηλεφώνησαν και την ρώτησαν αν θα την πείραζε να χρησιμοποιηθεί το όνομά της στη Βουλή. Απάντησε πως "όχι βέβαια".

Σε ερώτηση για το εάν γινόταν δεκτή αυτή η πρόταση, αν η ίδια θα δεχόταν τη συγκεκριμένη θέση, η κα Λινού είπε ότι "αυτό είναι πολύ υποθετικό. Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού. Αυτή τη στιγμή καιγόμαστε για το τι θα γίνει με τον κορονοϊό. Η απάντηση σε μια υποθετική ερώτηση για το εάν θα γίνει κάποιος υπουργός, δεν έχει κανένα νόημα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε άλλα πράγματα για τα οποία εγώ πραγματικά καίγομαι όπως το τι θα γίνει με τον κορονοϊό και πώς θα εφαρμόσουμε καλύτερα τα πιο σωστά μέτρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση