ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ! Ο (απλός και αξιοπρεπής) πολιτικός που λείπει σήμερα από την Ελλάδα...

Share it:

Fotis Sarantopoulos  
15/8/1926 – 20/112016
Απλός, λιτός, προσηνής, φιλικός, ειλικρινής, ακέραιος! 

Μιλούσε για συναίνεση και ομοψυχία ακόμη και τις εποχές της ακραίας πόλωσης.
Μιλούσε για την Ελλάδα και βούρκωνε.
Θα προσθέσω επίσης το "ΑΠΛΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ".
Σαν γείτονας, με εντυπωσίαζε ότι:
- Δεν καταδέχθηκε να απαιτήσει περιορισμό της κυκλοφορίας έξω από το σπίτι του (όπως είναι ο κανόνας για διάφορους πολύ λιγότερο σημαντικούς στο Π. Ψυχικό, αντίθετα, η οδός Δάφνης όπου έμενε απέκτησε και πιο μεγάλη κυκλοφορία όταν πχ έκλεισε η οδός Ευκαλύπτων).
- Δεν καταδέχθηκε να έχει πολυμελείς φρουρές (τα τελευταία χρόνια ήταν εντελώς έρημο το φυλάκιο έξω από το σπίτι του).
- Έμενε σε ένα σπίτι μικρό και ημι-υπόγειο (σαν καλός πατέρας είχε παραχωρήσει το μεγαλύτερο διαμέρισμα στην κόρη του και είχε κρατήσει ένα μικρό ημι-υπόγειο)
- Δεν θέλησε να έχει μεγάλη και επίσημη κηδεία (η κηδεία του έγινε σαν σήμερα, στην εκκλησία της περιοχής, τον Άγιο Δημήτριο).
Άνθρωποι όπως αυτός, αφήνουν το στίγμα τους.
Και λείπουν.


Share it:

Εικόνες

Επικαιρότητα

Ιστορία

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

  1. Απο τη καλη παστα των μετρημενων πολιτικων,λιγο αχρωμος ως προεδρος,με στενοχωρησε τοτε με την ερμηνεια του Ισοκρατη,αλλα ευπατριδης.Φυσικα ο Παυλοπουλος ,πολυ πιο δραστηριος και Εθνικα ωφελιμος,ειναι πρωτη επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση