GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ! Ο (απλός και αξιοπρεπής) πολιτικός που λείπει σήμερα από την Ελλάδα...

Fotis Sarantopoulos    15/8/1926 – 20/112016 Απλός, λιτός, προσηνής, φιλικός, ειλικρινής, ακέραιος!  Μιλούσε για συναίνεση και ομοψυχία ακόμ...


Fotis Sarantopoulos  
15/8/1926 – 20/112016
Απλός, λιτός, προσηνής, φιλικός, ειλικρινής, ακέραιος! 

Μιλούσε για συναίνεση και ομοψυχία ακόμη και τις εποχές της ακραίας πόλωσης.
Μιλούσε για την Ελλάδα και βούρκωνε.
Θα προσθέσω επίσης το "ΑΠΛΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ".
Σαν γείτονας, με εντυπωσίαζε ότι:
- Δεν καταδέχθηκε να απαιτήσει περιορισμό της κυκλοφορίας έξω από το σπίτι του (όπως είναι ο κανόνας για διάφορους πολύ λιγότερο σημαντικούς στο Π. Ψυχικό, αντίθετα, η οδός Δάφνης όπου έμενε απέκτησε και πιο μεγάλη κυκλοφορία όταν πχ έκλεισε η οδός Ευκαλύπτων).
- Δεν καταδέχθηκε να έχει πολυμελείς φρουρές (τα τελευταία χρόνια ήταν εντελώς έρημο το φυλάκιο έξω από το σπίτι του).
- Έμενε σε ένα σπίτι μικρό και ημι-υπόγειο (σαν καλός πατέρας είχε παραχωρήσει το μεγαλύτερο διαμέρισμα στην κόρη του και είχε κρατήσει ένα μικρό ημι-υπόγειο)
- Δεν θέλησε να έχει μεγάλη και επίσημη κηδεία (η κηδεία του έγινε σαν σήμερα, στην εκκλησία της περιοχής, τον Άγιο Δημήτριο).
Άνθρωποι όπως αυτός, αφήνουν το στίγμα τους.
Και λείπουν.


1 σχόλιο

  1. Απο τη καλη παστα των μετρημενων πολιτικων,λιγο αχρωμος ως προεδρος,με στενοχωρησε τοτε με την ερμηνεια του Ισοκρατη,αλλα ευπατριδης.Φυσικα ο Παυλοπουλος ,πολυ πιο δραστηριος και Εθνικα ωφελιμος,ειναι πρωτη επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση