GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΙΖΕΤΑΙ το παιχνίδι του Μητσοτάκη!» ΤΟ ΚΙΝΑΛ δεν υπογράφει το "κοινό κείμενο" για το Πολυτεχνείο...

Διαμάχη μεταξύ ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει το κοινό κείμενο κατά της απαγόρευσης συναθροίσεων που συνυπέγραψαν τα κόμματα της Αριστεράς, π...


Διαμάχη μεταξύ ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει το κοινό κείμενο κατά της απαγόρευσης συναθροίσεων που συνυπέγραψαν τα κόμματα της Αριστεράς, πανεπιστημιακοί, συνδικαλιστές και άνθρωποι του πολιτισμού. Η πρωτοβουλία απορρίφθηκε από την Φώφη Γεννηματά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Το κείμενο που διακινήθηκε το απόγευμα της Κυριακής κατά της απόφασης της κυβέρνησης και του αρχηγού της αστυνομίας για την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων σε όλη τη χώρα από σήμερα έως και τις 18 Νοεμβρίου, απαιτεί «από την κυβέρνηση να αποσύρει αυτή την απαράδεκτη απόφαση».

Το κείμενο συντάχθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη, συνυπεγράφη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του ΜέΡΑ25.

Ο Δ. Κουτσούμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρνήθηκε οι βουλευτές του κόμματός της να υπογράψουν το κείμενο, γιατί όπως φέρεται να είπε «με αυτό τον τρόπο παίζεται το παιχνίδι του Μητσοτάκη».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Δ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «απαράδεκτη τη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η οποία αρνείται να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία ενάντια στην αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ».

Το κείμενο  απευθύνεται και θα παραδοθεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής.

1 σχόλιο

  1. Η απολυτη υποτελεια στην πολιτικη μαφια.Πλην ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.Για ακομη μια φορα εσωσε την εννοια του ΠΑΣΟΚ.Παρακαλουνται,οι πρωην ΠΑΣΠιτες να παραδωσουν τη σημαια του Πολυτεχνειου στον οποιδηποτε πχ στον Κασιδιαρη.Ειστε πολυ λιγοι.Δεν σωπαινουμε μπροστα σ'αυτη την Εκτροπη.Οσο για τον Μανιτακη,που αν δεν το υποστηριζε θα γινοταν ρομπα,αλλη φορα.Υπαρχουν σκελετοι στη ντουλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση