GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης...

Διαρκώς μειούμενη εμφανίζεται η ικανοποίηση των πολιτών από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο φλέγον ζήτημα της πανδημίας του νέου κορονοϊο...


Διαρκώς μειούμενη εμφανίζεται η ικανοποίηση των πολιτών από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο φλέγον ζήτημα της πανδημίας του νέου κορονοϊού, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των πολιτών σε έρευνα (που έγινε για λογαριασμό του News 24/7) της aboutpeople.

Η έρευνα διεξήχθη πριν από τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για Lockdown. Διεξήχθη την 1η Νοεμβρίου, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, και καταγράφεται νέα μείωση, αυτή το φορά 7,5 μονάδων στη ικανοποίηση των πολιτών σε ό,τι αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση τον Σεπτέμβριο. Πλέον στο ερώτημα "Πόσο ικανοποιημένος ή όχι είσαστε από τη μέχρι τώρα διαχείριση της κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό;", την απάντηση "πολύ και αρκετά" δίνει το 42,3% των πολιτών, ενώ "Λίγο και καθόλου" απαντά το 56,5%. έναντι 49,8% και 49,7% αντίστοιχα τον Σεπτέμβριο

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Απρίλιο και έπειτα η ικανοποίηση των πολιτών απέναντι στους κυβερνητικούς χειρισμούς βαίνει διαρκώς μειούμενη, φτάνοντας στο σημερινό 42,3% από το 78,1% των μέσων της άνοιξης. Αντίθετα, το ποσοστό εκείνων που δηλώνει "Λίγο και Καθόλου" ικανοποιημένος από την διαχείριση της κυβέρνησης έφτασε στο 56,5% από το χαμηλό 20,7% που είχε καταγράψει την περίοδο του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Συνολικά, είναι η πρώτη φορά από τον Μάρτιο, που στο ισοζύγιο θετικών-αρνητικών απόψεων υπερισχύουν οι αρνητικές απόψεις.

Σε ό,τι αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει σε πολιτικό κέρδος την απαρέσκεια για το κυβερνητικό έργο στον τομέα της διαχείρισης της πανδημίας με το ποσοστό των πολιτών που δηλώνει ικανοποίηση για την στάση της να ανέρχεται μόλις σε 20%.

Συγκεκριμένα, "Πολύ και αρκετά" ικανοποιημένο από την στάση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εμφανίζεται το 20%, ενώ "Λίγο και καθόλου" το 72,7%.

Ενδεικτικό και εδώ το γεγονός ότι η ικανοποίηση των πολιτών από τις αντιπολιτευτικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσιάζει σταθερή μείωση από την άνοιξη μέχρι σήμερα.

1 σχόλιο

  1. Οσο υπαρχουν ηλιθιοι αντιτσιπραιοι που πουλαν ακομη και τη ψυχη τους στον οποιοδηποτε Κουλη,για να χαθει ο Τσιπρας[και ο Πολακης βεβαιως-βεβαιως]τα πραγματα θα ειναι επικινδυνα.Και να φανταστεις αυτες οι δημοσκοπησεις ειναισικε υπερ του[οποιος απορει να του πω πώς γινονται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση