GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΝΕ να πάρουν το «κεφάλι» του Πολάκη...

Το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί αύριο  με την περίπτωση ...εκτροπής του Π. Πολάκη  από την επίσημη γραμμή με αφορμή την επίμαχη φωτογρ...

Το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί αύριο  με την περίπτωση ...εκτροπής του Π. Πολάκη  από την επίσημη γραμμή με αφορμή την επίμαχη φωτογραφία και ανάρτησή του που άναψε φωτιές.

Η είδηση διέρρευσε μάλιστα πριν ο κ. Πολάκης περάσει την πόρτα της αίθουσας όπου θα τον περιμένουν η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Ολγα Γεροβασίλη και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι δημόσια κάλυψε το βουλευτή του (στη συνέντευξη που έδωσε στο Star) λέγοντας ότι "η εξήγησή του είναι επαρκής", ιδιωτικά δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. Θεωρείται δε σίγουρο ότι θα βρει τρόπο να εκφράσει την ενόχλησή του και στον πρωινό καφέ της Τετάρτης.

Στις τάξεις των στελεχών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λίγοι και αυτοί που απαιτούν τη δυναμική αντιμετώπιση του θέματος από το Πειθαρχικό.

Υπάρχει, παράλληλα, η ελπίδα ο βουλευτής Χανίων να εμφανιστεί μετανιωμένος για να βγάλει πρώτα απ' όλα από τη δύσκολη θέση τον πρόεδρο του κόμματος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ακόμα και η δημόσια αποδοκιμασία του με ανακοίνωση.



1 σχόλιο

  1. Τι;Θα μαζευτουνε τα βλαμμενα του Συριζα να διωξουν τον Πολακη,για ηθικο παραπτωμα,ενω η σαπιλα,η παγαποντια,η βρωμια της συμμοριας των τσογλανοκαφρων του Κουλη περασε το ταβανι;Τωρα θα δειξουνε ποσο αριστερα ευγενικοι ειναι απεναντι στην αλητεια;Σαν τα χτικια,τους ΚΝΙΤΕΣ:πρωτοι στα μαθηματα,πρωτοι στον αγωνα και τελικα τιποτα.Τωρα σας επιασαν τα κυκλοθυμικα σας,πρωην θαμωνεςτου Θερμαικου;'Η θα το παιξετε ΚΚΕπου δε θελει εξουσια,απλως να κανει χαβαλε στην αντιπολιτευση και ας παει και το παλιαμπελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση