GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα έπρεπε ΗΔΗ, να έχουν καταθέσει τα πτυχία τους... Αυτό δεν επιτάσσει η "επιστήμη" σας;

Της Ιωάννας Υψηλάντη Βγήκαν και κάποιοι καθηγητές-"δικά μας παιδιά" να δώσουν την "ερμηνεία" της γνωμάτευσης των δικαστ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Βγήκαν και κάποιοι καθηγητές-"δικά μας παιδιά" να δώσουν την "ερμηνεία" της γνωμάτευσης των δικαστών και εισαγγελέων, για την αντισυνταγματικότητα, της... κυβερνητικής απόφασης, που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις.
Ισχυρίστηκαν, ότι εφόσον είναι απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και υιοθετήθηκε, από την κυβέρνηση, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, "η απόφαση δεν είναι αντισυνταγματική".
Κατ΄αρχήν, η ίδια η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΕΙΝΑΙ αντισυνταγματική! Πρόκειται, για εφεύρημα της χούντας, προκειμένου "ν΄αποφασίζει και να διατάσσει". Διατηρείται σε ισχύ, απ΄όλες τις κυβερνήσεις, προκειμένου να απαγορεύει μαζικές απεργίες και διαδηλώσεις, που μπορούν να πλήξουν την εξουσία τους. Αυτό "ξέχασαν" να μας το πουν "τα δικά μας παιδιά"!
Όσο για την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που, αν όπως ισχυρίζονται οι καθηγητές, εισηγήθηκαν, "απαγόρευση των συγκεντρώσεων, άνω των 4 ατόμων", θα έπρεπε ΗΔΗ, να έχουν καταθέσει τα πτυχία τους και ν΄αναλάβουν υπουργικούς θώκους, μια που τέτοιες αποφάσεις μπορούν να παίρνουν μόνο δικτατορικές κυβερνήσεις και όχι γιατροί!
Επίσης, αν αυτή η εισήγηση, ισχύει, για την αποφυγή του συνωστισμού και την "επικινδυνότητα του ιού", τότε, θα πρέπει και τα λεωφορεία και τ΄αεροπλάνα και τα πλοία να μεταφέρουν, μέχρι 4 άτομα και στα εργοστάσια και στα ντελιβεράδικα και στις δημόσιες υπηρεσίες να δουλεύουν μόνο 4 άνθρωποι!
Αυτό δεν επιτάσσει η "επιστήμη" σας;;;

1 σχόλιο

  1. Τερμα η πλακα.Σαφης Συνταγματικη εκτροπη.Δε πα να λεει το καθε ασχετο τσολι;Ξεκαθαρα:Συνταγματικη εκτροπη.Ωρα ενεργοποιησης του αρθ.120 παρ.4 του Συνταγματος,εναντια στους αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση