GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! «ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ αρνήθηκε να μου κάνει μαγνητική για καρκινικό όγκο λόγω της ...κατάστασης»

Εύη Καλλιανιώτη   Τηλεφώνησα σε δημόσιο νοσοκομείο για να κλείσω την καθιερωμένη μαγνητική τομογραφία για επανέλεγχο μετά από αφαίρεση καρκι...


Εύη Καλλιανιώτη 
Τηλεφώνησα σε δημόσιο νοσοκομείο για να κλείσω την καθιερωμένη μαγνητική τομογραφία για επανέλεγχο μετά από αφαίρεση καρκινικού όγκου και η απάντηση ήταν πως έχουν εντολή να μην κάνουν εξετάσεις λόγω της κατάστασης. Να ξαναπάρω λέει σε δεκαπέντε μέρες μήπως και έχει αλλάξει η εντολή.
-Τι σχέση έχει o ιός με τις μαγνητικές, ρωτάω. Δεν ήξερε να μου απαντήσει, ήξερε μόνο την εντολή. Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νοσοκομείο αναφοράς.
-Και αν μου λήξει το παραπεμπτικό την ρωτάω; Και αν η εντολή δεν αλλάξει και αν εγώ κάνω μετάσταση και δεν το μάθω έγκαιρα τι γίνετε; την ξαναρωτάω. ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ.
Ας βάλουμε τώρα τις μασκούλες μας, ας κρατάμε αποστάσεις και να πλένουμε και καλά τα χεράκια μας να μην πεθάνουμε από covid. Γιατί σύμφωνα με τις εντολές είναι η μόνη ασθένεια που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση