GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο μέσα από το νοσοκομείο...

«Μη φοβού αλλά πίστευε». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται μ...

«Μη φοβού αλλά πίστευε». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος παραμένει στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αλβανικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες από την επίσκεψη που δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας από την πρέσβειρα της γειτονικής χώρας στην Αθήνα.

Τον επισκέφθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, μεταφέροντας του τις ευχές του αλβανικού λαού για γρήγορη ανάρρωση.

Η κάμερα κατέγραψε εικόνες από τον ηλικιωμένο Ποιμενάρχη, ο οποίος έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση, ευχαρίστησε την Πρέσβειρα της Αλβανίας και εξέφρασε την σιγουριά του ότι αυτή η δοκιμασία θα περάσει και η ανθρωπότητα σύντομα θα κινήσει την πανδημία.

Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσοι εξέφρασαν την αγάπη τους.
Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση