GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Προσπαθούν να φέρουν φάρμακο από τις ΗΠΑ για τον Ιερώνυμο...

Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού», σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ώ...

Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού», σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ώστε η χώρα μας να προμηθευτεί γρήγορα την μπαμλανιβιμάμπη που ανέπτυξε η εταιρεία Eli Lilly και έλαβε έγκριση από Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στις 10 Νοεμβρίου.

Κρίνεται προφανώς ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στη φάση αυτή την υγεία του Αρχιεπισκόπου, παρά τα υποκείμενα νοσήματά του. Το φάρμακο δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές αλλά όπως επισημαίνουν έγκυρα αμερικανικά Μέσα, πρόκειται για την πρώτη θεραπεία η οποία έχει λάβει μια έγκριση (από την FDA) ώστε να χορηγηθεί αποκλειστικά για ασθενείς με Covid-19 οι οποίοι βρίσκονται στα πρώτα στάδια της νόσου, έχουν ήπια ή μέτρια συμπτώματα και κινδυνεύουν να αρρωστήσουν βαριά.
To φάρμακο είναι ένα τεχνητό μονοκλωνικό αντίσωμα που μιμείται την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορονοϊό. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί κάτι σαν τεχνητή άμυνα, η οποία ενισχύει τη φυσική και τον αντιμετωπίζει με επιτυχία.

1 σχόλιο

  1. Γρηγορα,μη χασετε το κελεπουρι,για να μας ξαναπει τεμπεληδες και να μη χασετε το λαγο σας.Για αυτους τους αδικοχαμενους απο την αβελτηρια και την αναλγησια σας ουτε κουβεντα.Και δε μιλαω για υπερηλικες του φευγα με υποκειμενα εφτα σελιδες.Μιλαω κυριως για τους νεους.Και ρε μαγκες αφου υπαρχουν τα φαρμακα τι μας ζαλιζετε με τα εμβολια;Εκτος αν ο Τζερωνυμο δεχτηκε,για το καλο της ανθρωποτητας να γινει πειραματοζωο,οποτε παω πασο.Και παλι περαστικα στον ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση