GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑ! ΧΑΜΟΣ στους δρόμους, ουρές στα μαγαζιά και τις τράπεζες...

Αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα της Αθήνας, σήμερα Παρασκευή, με τους πολίτες να σπεύδουν για ψώνια και ...

Αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα της Αθήνας, σήμερα Παρασκευή, με τους πολίτες να σπεύδουν για ψώνια και όχι μόνο ενόψει του lockdown, το οποίο τίθεται σε ισχύ από τις 6 π.μ. το Σάββατο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, τα οποία πάντως θα παραμείνουν ανοικτά και τις επόμενες ημέρες.

Καθώς η κοινωνική κατάσταση, λόγω της ψυχολογικής πίεσης  επιβαρύνεται, πολίτες σχηματίζουν  ουρές και σε τράπεζες προκειμένου να πληρώσουν λογαριασμούς  ή άλλες υποχρεώσεις. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι τράπεζες επίσης θα παραμείνουν ανοικτές κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πολλοί σπεύδουν, παράλληλα, σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, αλλά και στην οδό Ερμού. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που μετέβησαν σε κομμωτήρια, τα οποία θα λειτουργούν έως την Κυριακή.

Στους δρόμους, αυξημένη είναι η κίνηση και παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα  στην άνοδο της Λ. Κηφισού (κυρίως από Λένορμαν μέχρι Αχαρνών), στη Μεσογείων, στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας και της Βασ. Κωνσταντίνου, στη Βασ. Αμαλίας, αλλά και στους δρόμους γύρω από το Λιμάνι του Πειραιά.

Πολλοί επίσης  σπεύδουν εκτός του λεκανοπεδίου, είτε με τα οχήματα, είτε με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση