GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟ «BREXIT»! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ εναντιον του lockdown από τον Νάιτζελ Φάρατζ...

Στην επανίδρυση του κόμματος «Brexit» προχώρησε ωρά ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός πολιτικός ο οποίος είχε ηγετικό ρόλο στην εκστρατεία για τη...

Στην επανίδρυση του κόμματος «Brexit» προχώρησε ωρά ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός πολιτικός ο οποίος είχε ηγετικό ρόλο στην εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε.

Πλέον, το κόμμα θα ονομάζεται «Reform UK» και θα αντιτίθεται στην εφαρμογή των μέτρων lockdown, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Telegraph».

Το νέο κόμμα ανακοινώθηκε από τον Φάρατζ και τον πρόεδρο του κόμματος «Brexit» Ρίτσαρντ Τάις. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ θα υποστηρίζει μία πολιτική «στοχευμένης προστασίας» από τον κορωνοϊό, αλλά μόνο για τους πιο ευπαθείς.

Το κόμμα «Brexit» ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 από τον Φάρατζ, η μακρόχρονη εκστρατεία του οποίου κατά της συμμετοχής της Βρετανίας στην Ε.Ε., είχε σημαντικό ρόλο στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος του 2016, με το οποίο οι Βρετανοί ψήφισαν την «απόσχιση» τους από τις Βρυξέλλες.

1 σχόλιο

  1. Ο χρονος θα δειξει εαν εχει δικιο η αδικο!Γιατι στις μερες μας η λυση τεινει να γινεται πιο εποδυνη απο το προβλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση