GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερλουσκόνι: H υπερβολική αλαζονεία οδήγησε τον Τραμπ στην ήττα...

Στην «υπερβολική αλαζονεία και την επιθετικότητα» του Ντόναλντ Τραμπ απέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι την ήττα ...

Στην «υπερβολική αλαζονεία και την επιθετικότητα» του Ντόναλντ Τραμπ απέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι την ήττα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στις αμερικανικές εκλογές. 

«Νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές υπέστη επίσης πλήγμα εξαιτίας της στάσης του, που ήταν πολύ συχνά υπερβολικά επιθετική, πολύ συχνά υπερβολικά αλαζονική», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στο ιταλικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RAI.

Ο ίδιος πρόσθεσε εξάλλου ότι η πρόθεση που δήλωσε ότι έχει ο Τζο Μπάιντεν «να είναι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών» μπορεί «να είναι επίσης καλή για όλους μας».

Ο 84χρονος σήμερα Μπερλουσκόνι θεωρείται ο πρώτος διδάξας όσον αφορά την πολιτική σταδιοδρομία του Τραμπ, σημειώνοντας ανάλογη διαδρομή με τον Ρεπουμπλικανό, καθώς μπήκε στον πολιτική και έφτασε μέχρι της εξουσία, όντας δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ακινήτων και των μέσων ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση