GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΝΔΙΝΟ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και δεκάδες συλλήψεις σε διαδηλώσεις με σύνθημα «όχι άλλα lockdown»....

Περισσότερα από 60 άτομα συνελήφθησαν στο Λονδίνο κατά την διάρκεια διαδηλώσεων κατά των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδη...


Περισσότερα από 60 άτομα συνελήφθησαν στο Λονδίνο κατά την διάρκεια διαδηλώσεων κατά των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν για διάφορες παραβάσεις, κυρίως για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων, ανακοίνωσε στο Twitter η αστυνομία του Λονδίνου, που απηύθυνε έκκληση προς το κοινό να μην συμμετέχει στις διαδηλώσεις αυτές, οι οποίες είναι απαγορευμένες εξαιτίας του lockdown.

Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για να διαμαρτυρηθούν για τα περιοριστικά μέτρα. Οι διαδηλωτές φώναζαν «ελευθερία» και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «σταματήστε να μας ελέγχετε» και «όχι άλλα lockdown».

Τέσσερις εβδομάδες μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown, η Αγγλία επιστρέφει την Τετάρτη σε ένα καθεστώς τοπικών περιοριστικών μέτρων, ανάλογα με τον βαθμό διασποράς του ιού, με βάση ένα σύστημα που περιλαμβάνει τρις βαθμίδες συναγερμού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν και η οδηγία «μείνετε σπίτι» θα αρθεί. Η εξ αποστάσεως εργασία εξακολουθεί να συνιστάται σε όλες τις περιπτώσεις. Αλλά στις ζώνες που θα βρίσκονται στην υψηλότερη βαθμίδα συναγερμού, όπως το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ το Μπρίστολ και το Λιντς (με συνολικό πληθυσμό 23 εκατομμύρια κατοίκους), τα παμπ και εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά, ενώ θα απαγορεύεται η συνάντηση με πρόσωπα που δεν ανήκουν στην οικογένεια κάθε ατόμου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, εκτός εξαιρέσεων, όπως τα πάρκα.

Με 57.000 θανάτους (τις 28 ημέρες που ακολουθούν θετικό διαγνωστικό τεστ), το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πλέον πληγείσα από την πανδημία χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση