GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΧΕΔΙΟ - ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ! Εναλλασσόμενα lockdown μέχρι τα τέλη Μαρτίου...

"Έχουμε φτιάξει ένα σχήμα με 21 μέρες lockdown, 14 μέρες ανοιχτά, που μετά από τρεις με τέσσερις κύκλους μας βγάζει μέχρι τέλος Μαρτίου...

"Έχουμε φτιάξει ένα σχήμα με 21 μέρες lockdown, 14 μέρες ανοιχτά, που μετά από τρεις με τέσσερις κύκλους μας βγάζει μέχρι τέλος Μαρτίου" είπε ο καθηγητής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.. 

Εναλλασσόμενα lockdown μέχρι τον Μάρτιο για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού προτείνει συγκεκριμένα για να εφαρμοστούν ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα προτείνει να μην ανοίξουν καθόλου τα μπαρ.,

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρηγιάννης είπε στο OPEN: «η δική μας πρόταση είναι εναλλασσόμενα “μινι” lockdown. Έχουμε φτιάξει ένα σχήμα με 21 μέρες lockdown, 14 μέρες ανοιχτά, που μετά από τρεις με τέσσερις κύκλους μας βγάζει μέχρι τέλος Μαρτίου, με περίπου 500-600 κρούσματα την ημέρα. Αυτό νομίζω είναι σημαντικό για την αποσυμπίεση του ΕΣΥ. Αν ακολουθήσουμε αυτό το σχήμα θα “στοιχίσει” 200 περίπου κλίνες ΜΕΘ για κορονοϊό και έχουμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε».

«Η εικόνα της διασποράς είναι πολύ μεγάλη», τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννης προβλέπει μείωση των κρουσμάτων μετά τις 10 Νοεμβρίου.

«Περιμένουμε κορύφωση στις 10 Νοεμβρίου για τα κρούσματα, ίσως ξεπεράσουν τα 3.000» είπε ο κ. Σαρηγιάννης και συμπλήρωσε πως «μετά θα έχουμε αποσυμπίεση».


2 σχόλια

  1. Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Θα κάνουν τον κόσμο να πεθάνει από πείνα και να υποφέρει από δυστυχία , ψυχασθένεια , κατάχρηση ουσιών , νευρολογικά προβλήματα , ενδοοικογενειακή βία κλτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομη ενας"ειδικος"ξεφυτρωσε.Να ξερω να ρωτησω τον οδοντιατρο για υδραυλικες εγκαταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση