GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ... ΚΟΡΟΪΔΑ!» ΕΚΠΟΜΠΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που μας είχε ...ζαλίσει στο πρώτο Lockdown

Krikor Tsakitzian    Στην υγειά μας ρε…κορόϊδα!!!   Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσ...


Krikor Tsakitzian  
Στην υγειά μας ρε…κορόϊδα!!! 
Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσματα είναι χιλιάδες, οι εντατικές γεμάτες και το κράτος κάνει απελπισμένες εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, κάποιοι είναι στο δικό τους μκρόκοσμο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που μας ζάλισε την περίοδο του πρώτου Lockdown, με το πλύσιμο των χεριών μας, κάνει εκπομπή σκέτη πρόκληση.
Σ΄ ένα Studio, μαζεύτηκαν πάνω από δέκα μουσικοί χωρίς μάσκες, άλλοι δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες πρώτη τάβλα πίστα κι εκείνοι χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Άλλοι δέκα κομπάρσοι, ίσως και παραπάνω, αυτοί με μάσκα για να κρατούν τα προσχήματα και καμιά δεκαριά τεχνικοί, άγνωστο πώς.
Επί τρεις ώρες, αγκαλιάζονταν, χόρευαν, αλά μπρατσέτα και μόνο που δεν φιλούσαν ο ένας τον άλλο. Φυσικά, κανείς δεν αντέδρασε και ούτε πρόκειται να αντιδράσει. Βλέπετε είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ως συνήθως νύπτει τας χείρας του και ευθύνην ουκ έχει.
Την επομένη όμως θα βγουν ξανά οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να κουνήσουν το δάχτυλο στην κοινωνία, για να τη βάλουν σε τάξη. Μη και ξεπεράσουν τον αριθμό που όρισε η επίσημη πολιτεία για το ρεβεγιόν, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και πρόστιμα.
Πώς περιμένει αυτό το κράτος να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά, όταν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.


2 σχόλια

  1. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη εκπομπή-πρόκληση που ευτελίζει τα "μέτρα" που οι ίδιοι προβάλλουν ως αναγκαία έναντι βαρύτατων προστίμων και τελικά επέβαλαν στην κοινωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπρος την κονόμα τι ειν ο πόνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση