GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κατά του lockdown! ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ στην Θεσσαλονίκη...

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη, με συγκρούσεις διαδηλωτών κατά  των περιοριστικών μέτρων και του lockdown για την πανδημία, με αστυν...

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη, με συγκρούσεις διαδηλωτών κατά  των περιοριστικών μέτρων και του lockdown για την πανδημία, με αστυνομικές δυνάμεις, πέριξ του Λευκού Πύργου και στην Καμάρα.



Αρχικά, ομάδα 100 νεαρών που συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα μέσω social media, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων που τους καλούσαν να απομακρυνθούν, απάντησαν με πέτρες, μπογιές και διάφορα άλλα αντικείμενα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν με χρήση χημικών. Οι διαδηλωτές έσπασαν σε 2-3 ομάδες και ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους.

Λίγο αργότερα, ομάδα 40-50 ατόμων έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο στην Καμάρα και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια δυο αστυνομικοί ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5 προσαγωγές ατόμων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση