GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ LOCKDOWN! Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι, πάνε στα εξοχικά τους...

Εντελώς διαφορετική η αντίδραση των κατοίκων της Αττικής, παραμονές του δεύτερου lockdown: Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στις εθνικ...


Εντελώς διαφορετική η αντίδραση των κατοίκων της Αττικής, παραμονές του δεύτερου lockdown: Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στις εθνικές οδούς.

 Μετά την απόφαση γενικευμένου lockdown σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, πολλοί Αθηναίοι σπεύδουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, οδεύοντας προς της εξοχικές τους κατοικίες.
Ασυνήθιστη -για την εποχή- είναι λοιπόν η αυξημένη κίνηση που παρατηρείται στις εξόδους της Αττικής. Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει γενικευμένο lockdown, η κίνηση στις εξόδους αυξήθηκε και αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή, αφού από την Δευτέρα κλείσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων αναμένεται να μπει σε «αναστολή εργασίας».
«Καλύτερα στην εξοχή παρά στην πόλη» όπως έλεγε οδηγός στα διόδια των Αφιδνών, ενώ και ο καλός καιρός βοηθάει σε μία τέτοια απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση