GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΑΛΟΥΜ και με την εστίαση! Κανονικά -λένε τώρα- το take away και το delivery...

Μία απίστευτη σύγχυση δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για απαγόρευση κυκλοφορίας, με τις διευκρ...


Μία απίστευτη σύγχυση δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για απαγόρευση κυκλοφορίας, με τις διευκρινίσεις επί των νέων μέτρων να αντικρούονται μεταξύ τους.

Οι αρχικές διευκρινίσεις που δόθηκαν από ανώτατες πηγές της Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια της ενημέρωσης Χαρδαλιά, ανέφεραν ότι με την απαγόρευση κυκλοφορίας θα κλείνουν και τα take away και τα delivery.

Πληροφορίες που διακινήθηκαν ακολούθως έκαναν λόγο για κανονική λειτουργία των delivery, αναιρώντας την αρχική διευκρίνιση.

Λίγο μετά τις 22:30 ήρθε τελικά η επίσημη ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με την οποία κανονικά θα λειτουργούν τόσο οι υπηρεσίες delivery, όσο και εκείνη του take away, στο πλαίσιο, όμως, των προβλεπόμενων μετακινήσεων.

H ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασιας
"Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.
Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση