GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ...ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ! ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ τις 100.000 ευρώ από το "Big Brother"...

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του "Big Brother" στον ΣΚΑΙ, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι εγκλει...


Ολοκληρώθηκε ο τελικός του "Big Brother" στον ΣΚΑΙ, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι εγκλεισμού και να κερδίζει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ. 

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, που υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος και που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και "εχθρούς", κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.
Μόλις άκουσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει πως εκπλήρωσε τον στόχο της και το όνειρό της. Κατέρρευσε από συγκίνηση...

Δεύτερη στη σειρά, βάσει κατάταξης, ήταν η Σοφία Δανέζη και τρίτος ο Δημήτρης Πυργίδης. Προηγουμένως, είχαν αποχωρήσει δεύτερος ο Ζακ Ιωαννίδης και πρώτος ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε στην αρχή της βραδιάς ότι θα γίνονταν πολλές αποχωρήσεις και πως η διαδικασία θα ήταν σταδιακή, μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Στο πλατό του "Big Brother" έδωσαν το παρών 12 πρώην συγκάτοικοι, αλλά και οι συγγενείς των φιναλίστ, φορώντας τις μάσκες τους και τηρώντας όλες τις αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Μακρίδης, Θέμης Κανέλλος, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής, Χριστίνα Ορφανίδου, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ραμόνα Μοροσάνου, Ραΐσα Κόντι, Ράνια Καραγιάννη, Νικόλας Παπαπαύλου και Τζέι Πρόνταν ήταν οι συγκάτοικοι που βρέθηκαν στο πλατό.

Ο "Μεγάλος Αδελφός" επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους συγκατοίκους, καθώς τους έβαλε να παρακολουθήσουν διάφορα αποσπάσματα από την παραμονή τους στο σπίτι, κάνοντάς τους να γελάσουν αλλά και να συγκινηθούν.

Οι πρώην παίκτες μίλησαν για την εμπειρία τους και μοιράστηκαν μερικές από τις στιγμές που τους έμειναν στο μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση