GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονήθηκε 13χρονο παιδί... χωρίς κανένας να νοιάζεται!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Αλή είχε μόλις 13 χρόνια... δολοφονήθηκε πριν λίγες ώρες από τα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Αλή είχε μόλις 13 χρόνια... δολοφονήθηκε πριν λίγες ώρες από τα...

σιωνιστικά-ναζιστικά κτήνη του κατοχικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη. Ο φονιάς, ένας "ελεύθερος σκοπευτής" σκόπευσε το στομάχι του αγοριού, στο χωριό Al-Mghayer (περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Ραμάλα).

Ο μικρός Αλή Αμπού Αλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Ραμάλα, χειρουργήθηκε αλλά δεν οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του σώσουν τη ζωή. Η τρυφερή του καρδιά δεν άντεξε. Πριν λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος του μικρού Παλαιστίνιου.

Ποιος μπορεί να φανταστεί την καρδιά της μάνας που έχασε το μικρό της άγγελο;

Η "πολιτισμένη" δύση είναι υπόδουλη στο σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς...

Πριν λίγες ημέρες ο Hussein Al-Sheikh, Υπουργός του Αμπάς για τον Συντονισμό Αμπάς-Νετανιάχου, ανακοίνωσε με περηφάνια την επανέναρξη του "διαλόγου" με το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς (βλέπε: Palestinian Authority resuming cooperation with Israel, Palestinian official says). Ίσως, τώρα μετά την νέα δολοφονία ο πρέσβης των Παλαιστινίων στην Αθήνα, αισθανθεί την ανάγκη να μας εξηγήσει τι είδους "αλληλεγγύη" και σε ποια βάση... ζητάει από τον ελληνικό λαό [Βλέπε, σε: Marwan Toubassi: Ποια αλληλεγγύη και σε ποια Παλαιστίνη;]. Να μας ενημερώσει ο πρέσβης σε ποια νέα βάση γίνονται ο συντονισμός της Παλαιστινιακής Αρχής (Αμπάς) με το κατοχικό δολοφονικό καθεστώς.

Marwan Toubassi... εμείς δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν χαριεντιζόμαστε με τους φονιάδες [Βλέπε, σε: 38 χρόνια από τη Γενοκτονία, το πραγματικό Ολοκαύτωμα στη Σάμπρα και Σατίλα].

Λευτεριά στον Marwan Barghuthi... τον Λαϊκό Ηγέτη της Παλαιστινιακής Αντίστασης κι Αρχηγό της Φατάχ... καμία συνδιαλλαγή με τους συνομιλητές Νετανιάχου-Αμπάς κι όσους σφετερίζονται την ηγεσία της Φατάχ!

Ο μικρός Αλή, ας γίνει ο Μάρτυρας που θα εμπνεύσει τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εναντίον της κατοχής κι όσων συνδιαλέγονται με τους σιωνιστές-ναζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση