GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ με πιστούς! ΕΒΑΛΑΝ πρόστιμα 1.500 ευρώ σε δύο ιερείς...

Εφόδους σε πέντε σπίτια στην επικράτεια, όπου είχαν στηθεί τυχερά παιχνίδια, στο πλαίσιο του εθίμου του Πρωτοχρονιάτικου τζόγου, κατά παράβα...


Εφόδους σε πέντε σπίτια στην επικράτεια, όπου είχαν στηθεί τυχερά παιχνίδια, στο πλαίσιο του εθίμου του Πρωτοχρονιάτικου τζόγου, κατά παράβαση όλων των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό, έκανε τη Κυριακή, η Αστυνομία. 

Μεταξύ των παραβατών των κανόνων για τον περιορισμό διασποράς της νόσου, είναι και δύο ιερείς, στην Κοζάνη και στην Αργολίδα, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ, για λειτουργία παρουσία πιστών.

Κορωνοϊός: Αρκετές συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Ρόδο

Οι αστυνομικοί, στις εφόδους που πραγματοποίησαν σε σπίτια για την διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών, προχώρησαν σε συλλήψεις ή/και επιβολή προστίμων ως εξής:

Στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν 30 άτομα και τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα γιατί συμμετείχαν σε ιδιωτική συνάθροιση σε οικία, ενώ 14 από τα 30 άτομα κατηγορούνται και για παράνομο τυχερό παίγνιο. Επιπρόσθετα στον διοργανωτή της συνάθροισης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στη Ρόδο συνελήφθησαν 8 άτομα. Στον διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 και στους υπόλοιπους 7 από 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στο Βόλο συνελήφθη ημεδαπός και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης. Παράλληλα επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 άτομα που συμμετείχαν στη συνάθροιση για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Πάτρα, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 συμμετέχοντες στη συνάθροιση.

Στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής συνελήφθησαν 7 ημεδαποί που συμμετείχαν σε συνάθροιση σε σπίτι και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον διοργανωτή.

Πρόστιμο και σε ταβέρνα στην Αττική


Επίσης:

Στον Πειραιά συνελήφθη υπεύθυνη σωματείου διοργάνωσης επιτραπέζιων παιχνιδιών, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του, ενώ στους παρευρισκόμενους επιβλήθηκαν από 600 ευρώ πρόστιμο σε 4 άτομα και 300 ευρώ σε ένα άτομο.

Στην Αττική ακόμα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας για παραβίαση αναστολής λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 8 παρευρισκόμενους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση