GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κλείδωσε» (;) το άνοιγμα του λιανεμπορίου για τις 21 Δεκεμβρίου...

Σύμφωνα με  πληροφορίες  αποφασίστηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου για τις 21 Δεκεμβρίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικά, τα οποία θα ανα...



Σύμφωνα με  πληροφορίες  αποφασίστηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου για τις 21 Δεκεμβρίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικά, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Φυσικά και δεν αποκλείεται να αλλάξει η ημερομηνία, καθώς οι λοιμωξιολόγοι παραμένουν επιφυλακτικοί για μια ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, στο σενάριο ανοίγματος.

Το βασικό σενάριο προέβλεπε να προηγηθεί το άνοιγμα των επιχειρήσεων που έχουν μικρή κινητικότητα, τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής, αλλά πάντα με αυστηρό πλαίσιο, ενώ εξετάζονται τα σενάρια για το ωράριο λειτουργίας τις ημέρες αιχμής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα εκκίνησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινά αργότερα από τις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση