GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ! "Μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου θα έρθουν αρχικά στην Ελλάδα" ανακοίνωσε ο Πέτσας...

"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στα "Παραπολιτικά FM" και την εκπο...



"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στα "Παραπολιτικά FM" και την εκπομπή "Μπρα ντε φέρ", και λέγοντας ότι οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή όπως είπε και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. Μάλιστα ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο.

"Θα πάρουμε γρηγορότερα το εμβόλιο, γιατί φαίνεται πως θα έρθει γρηγορότερα η έγκριση από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, αλλά θα πάρουμε λιγότερα γιατί και όλη η Ευρώπη θα πάρει λιγότερα με αποτέλεσμα και η δική μας κλίμακα κατανομής από τα συμβόλαια προαγοράς να οδηγεί σε μικρότερο αριθμό εμβολίων", είπε ο κ. Πέτσας.

"Για παράδειγμα της Pfizer τα εμβόλια, δεν μιλάω για των άλλων εταιρειών, φαίνεται ότι θα είναι περίπου 40% λιγότερα από αυτά που ήταν στον σχεδιασμό, τουλάχιστον για τον μήνα Ιανουάριο", είπε. Παράλληλα, αναφορικά με τον αριθμό των εμβολίων που θα φτάσουν στην Ελλάδα έκανε λόγο για λίγο περισσότερα από 300.000 δόσεις. Κάτι που σημαίνει πως θα εμβολιαστούν περίπου 150.000 συμπολίτες μας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και ότι είναι βέβαιο πως οι μάσκες οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.


Ακόμη, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση