GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΩΣΙΑ! Σάλος με βουλευτή που ...αφαιρέθηκε από το όμορφο στήθος 34χρονη συναδέλφου του

Πρωτατωνιστής της ιστορίας ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, Πιότρ Αμόσοφ. Ο 54χρονος Αμόσοφ εξομολογήθηκε στην 34χρονη Ιρ...


Πρωτατωνιστής της ιστορίας ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, Πιότρ Αμόσοφ. Ο 54χρονος Αμόσοφ εξομολογήθηκε στην 34χρονη Ιρίνα Βισόκι ότι δεν είχε ακούσει την εισήγησή της γιατί είχε αφαιρεθεί κοιτώντας το «όμορφο στήθος» της.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι όλα συνέβησαν επειδή ως «υγιής» άνδρας είχε εστιάσει το βλέμμα του στο «γυμνό τμήμα του κορμιού σου».

Αποτέλεσμα, συνέχισε, ήταν να μην ακούσει με ακρίβεια την ομιλία της σε τηλεδιάσκεψη για ποτά με χαμηλές ποσότητες αλκοόλ.

«Δεν είναι σωστό σίγουρα. Ναι ως άνδρας παραδέχομαι ότι είναι όμορφα, αλλά και πάλι...» είπε ο Αμόσοφ.
O Πιοτρ Αμόσοφ

Παρόλα αυτά όταν η Βισόκι αντέδρασε, ο πρόεδρος της τοπικής βουλής της περιφέρειας Γιακούτια, σε τηλεδιάσκεψη της οποίας συνέβη το περιστατικό, της ζήτησε να μην σχολιάζει όσα λένε οι βουλευτές αλλά να ασχοληθεί μόνο με την εισήγησή της.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Βουλής έκλεισε και το μικρόφωνο της 34χρονης, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Η 34χρονη Ρωσίδα βουλευτής

Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε - με μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίζουν ως τον «Ρώσο σεξιστή της ημέρας» - ο Αμόσοφ ούτε απέσυρε όσα είχε πει ούτε και ζήτησε συγγνώμη.

«Οι άνθρωποι ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν κάτι λάθος. Δεν είχαμε καμία διαμάχη με την συνάδελφο, απλά εξέφρασα την άποψή μου» είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι οι ενδυματικές επιλογές της 34χρονης δεν άρμοζαν με τις ηθικές αρχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση