GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στο Λουτράκι! Αυτοκτόνησε 36χρονος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών....

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας επιχειρηματίας από το Λουτράκι.  Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, αυτοκτόνησε πασίγνωστος επιχειρημ...



Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας επιχειρηματίας από το Λουτράκι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, αυτοκτόνησε πασίγνωστος επιχειρηματίας της περιοχής. Ο 36χρονος έφυγε χθες στο βράδυ από το σπίτι του, λέγοντας τι πρόκειται να κάνει στην οικογένειά του, η οποία όμως δεν μπόρεσε δυστυχώς να τον σταματήσει.

Εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια. Ο άνδρας βρέθηκε από τους αστυνομικούς, νεκρός, περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο αφήνοντας σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, πού αφήνει την περιουσία του κ.α. Η ώρα θανάτου του, εικάζεται γύρω στη 1.00 – 2.00 τα ξημερώματα.
Ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ αγαπητός, και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση