GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ! Ποιος ήταν ο 38χρονος «μαύρος» που δολοφονήθηκε στην Ηλιούπολη...

Ενεργό άτομο στις δραστηριότητες του χώρου της νύχτας και «γνώριμος» στις αρχές ήταν ο 38χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς το βράδυ της Δευτέ...


Ενεργό άτομο στις δραστηριότητες του χώρου της νύχτας και «γνώριμος» στις αρχές ήταν ο 38χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο Κ.Α. -γεννηθείς το 1982 στην Αθήνα-, ήταν γνωστός στο τμήμα εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία για παλαιότερη υπόθεση εκβιασμού.

Ο ίδιος ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας με τα ψευδώνυμα «μαύρος» ή «γύφτος» και ήταν ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» μίας από τις τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες «μπράβων» στην Αττική.

Αρχηγός της εν λόγω ομάδας φέρεται ο 5Οχρονος Γ.Μ. εις βάρος του οποίου το 2015 είχε σχηματιστεί δικογραφία από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας για «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης», «εκβίαση» και «ξέπλυμα».

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Θερμοπυλών 42 στην Ηλιούπολη, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση