GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! 51χρονος Γερμανός ο δράστης του Τρίερ...

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 15 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του περιστατικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην ...


Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 15 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του περιστατικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη Τρίερ, στη δυτική Γερμανία, όταν ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πεζοδρομημένη περιοχή.

Η αστυνομία της περιοχής ανακοίνωσε ότι ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι Γερμανός ηλικίας 51 ετών και είναι κάτοικος της περιοχής.Ο Δήμαρχος της Πόλης Βόλφραμ Λάιμπε έκανε ήδη λόγο για άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση «αμόκ».

H τοπική εφημερίδα «Trierischer Volksfreund» επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε ότι είδε ένα σκούρο γκρι Range Rover να οδηγείται με μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει πάνω στους πεζούς, πετώντας τους κυριολεκτικά στον αέρα.
Ανάλογη είναι η περιγραφή του οχήματος και από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Lokalo»: Επρόκειτο, γράφει, για αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, το οποίο κατευθύνθηκε προς στο πλήθος με ταχύτητα άνω των 70 χιλιομέτρων την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση