GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον κωδικό «6» οι μετακινήσεις για τα γιορτινά τραπέζια...

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στείλουν οι πολίτες που επιλέξουν να μετακινηθούν σε σπίτια φίλων ή συγγενών παραμονές και ανήμερα Χριστουγέν...



Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στείλουν οι πολίτες που επιλέξουν να μετακινηθούν σε σπίτια φίλων ή συγγενών παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απευθύνοντας εκ νέου έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».
Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους.
Έτσι, όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση