GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ! Η ACS ετοιμάζεται να βγει νοκ άουτ...

Κώστας Βλαχάκης    Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις εταιρείες ταχυμεταφορών είναι δραματική και αυτό το γνωρίζουν ...


Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις εταιρείες ταχυμεταφορών είναι δραματική και αυτό το γνωρίζουν όλοι, για αυτό και σήμερα ένας από τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στο να εφαρμόσει τη μέθοδο του Click Away είναι και η αποσυμφόρηση (όσο είναι δυνατόν) των εταιρειών courrier.

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι η ACS έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχει βάλει πλαφόν υπολογίζοντας το μέσο όρο αποστολών κάθε πελάτη από την προγηούμενη χρονική περίοδο και επιτρέποντας πλέον να στείλει ακριβώς τα μισά δέματα-παραγελίες. Αυτό τελικά συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες θα εφαρμοστεί τουλάχιστον και μέχρι την επόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Πρόσφατα η ACS εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας το κοινό ότι “ο μέσος χρόνος διακίνησης των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη να ξεπεράσει τους χρόνους αυτούς“.

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς που έχουν έρθει σε επικοινωνία με το Techblog σε μια – σχετικά – μεγάλη πόλη της επαρχίας μαθαίνουμε σήμερα ότι η κατάσταση της ACS εκεί είναι δραματική. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι στις 2 αποθήκες που διατηρεί η εταιρεία σε αυτή την πόλη στοιβάζονται σήμερα περίπου 5.000 αποστολές που “απλά κάθονται αφού κάθε μέρα το βουνό μεγαλώνει”, όπως χαρακτηρισικά μας μεταφέρεται.

Η εκτίμηση τους είναι ότι εάν στη συγκεκριμένη πόλη η ACS δεν σταματήσει εντελώς να δέχεται νέες αποστολές σε λίγο θα μιλάμε για ένα μήνα καθυστέρηση στις παραδόσεις από αποστολές που φεύγουν από εκεί. Η δική μας εκτίμηση είναι ότι δεν πρέπει να είναι η μοναδική πόλη που θα συμβεί κάτι τέτοιο τις επόμενες ημέρες αν συνεχιστεί ο ίδιος τεράστιος όγκος παραγγελιών.
 Techblog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση