GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! «Μετά τον Φεβρουάριο ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού...»

Μετά τον Φεβρουάριο εκτιμά ότι θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.  Όπως είπε, μι...



Μετά τον Φεβρουάριο εκτιμά ότι θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. 
Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ «ο προγραμματισμός έχει γίνει με την κεντρική συμφωνία της Ε.Ε. κι εμείς θα πάρουμε τις δόσεις που είναι αρκετές για να ξεκινήσουμε με τους υγειονομικούς που είναι στην πρώτη γραμμή και τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στις μονάδες φροντίδας. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι και οι πιο ευάλωτοι, οι οποίοι θα αρχίσουν να έχουν την απαραίτητη ανοσία από το εμβόλιο, το οποίο από ό,τι φαίνεται έχει κι εντυπωσιακά αποτελέσματα».
Στον γενικό πληθυσμό ο εμβολιασμός θα πάρει κάποιο διάστημα αναφέροντας συγκεκριμένα ότι υπολογίζει πως θα ξεκινήσει μετά τον Φεβρουάριο και θα διαρκέσει μέχρι και το καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση