GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΡΙΕΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ για τη μετακόμιση του Τσίπρα από την Κυψέλη στα Λεγραινά...

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα με την οικογένειά τους  άφησαν την περιοχή της Κυψέλης στην οποία ζούσαν για πολλά χρόνια και μετακόμι...


Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα με την οικογένειά τους  άφησαν την περιοχή της Κυψέλης στην οποία ζούσαν για πολλά χρόνια και μετακόμισαν προς τη θάλασσα, στα Λεγραινά του δήμου Λαυρεωτικής, κοντά στο Σούνιο και στο σπίτι που παραθερίζουν τα καλοκαίρια.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», η μετακόμιση του πρώην πρωθυπουργού έγινε πριν από περίπου έναν μήνα. Για προφανείς λόγους, ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας, προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά. Μάλιστα, την ευθύνη της φύλαξης του σπιτιού στο πολυτελές προάστιο έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο φύλαξης.

Η μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε «πόλεμο» στο twitter με τους επικριτές του πρώην πρωθυπουργού να τον κατηγορούν για τις παλιότερες δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν απαντήσεις από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και το  hashtag #Λεγραινα να είναι πρώτο trend για πολλές ώρες. 

1 σχόλιο

  1. Ειστε σιγουροι γι αυτο;'Η θα πιαστητε μαλακες εξ αιτιας των παραπολιτικων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση