GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ μετά την κατακραυγή! ΕΒΑΛΑΝ πρόστιμο σε καρκινοπαθή που πήγαινε για θεραπεία...

Aκυρώθηκαν -ύστερα και από τις έντονες αντιδράσεις- από την Αστυνομία τα πρόστιμα για παράβαση των μέτρων περί covid στην καρκινοπαθή και τη...


Aκυρώθηκαν -ύστερα και από τις έντονες αντιδράσεις- από την Αστυνομία τα πρόστιμα για παράβαση των μέτρων περί covid στην καρκινοπαθή και την κόρη της, που μετακινήθηκαν από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για χημειοθεραπεία της ασθενούς.  

Όπως περιέγραψε η κόρη της καρκινοπαθούς μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της μετακινείται από Βέροια στη Θεσσαλονίκη για τη θεραπεία της με ειδικό βαν που ενοικιάζουν γιατί βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Κατά την επιστροφή της από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε έκοψε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στον σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, για υπεράριθμους επιβάτες εντός του βαν.

Τόσο η ασθενής όσο και η κόρη της που τη συνόδευε κατέθεσαν ένσταση κατά των προστίμων στην αρμόδια αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση