GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Κομίνης...

Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Σπύρος Κομίνης.  Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ...

Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Σπύρος Κομίνης. 

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νωρίς το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, πέντε ημέρες μετά την ημέρα των γενεθλίων του.

Γεννήθηκε το 1947. Δούλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εφημερίδα «Έθνος». Έστησε με τον Κώστα Παπαϊωάννου και τον Ερρίκο Μπαρτζινόπουλο την εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Στέλεχος εφημερίδων από την δεκαετία του 1970 ασχολήθηκε συστηματικά με τα διεθνή , το εξωτερικό δελτίο ειδήσεων , όπως έλεγαν οι παλιότεροι στις εφημερίδες Έθνος, Πρωινή Ελευθεροτυπία, Ειδήσεις και στην ΕΡΤ αλλά και στο ιδιωτικό ραδιόφωνο ”Ωχ FM” με πολύκροτες συνεντεύξεις. ε δική του έμπνευση οφείλεται η έκδοση της εφημερίδα «Η Πρώτη». Αριστερός, πεισματάρης και ασυμβίβαστος ο Σπύρος Κομίνης ακολούθησε το δικό του δρόμο στη δημοσιογραφία επιμένοντας μέχρι τέλους στις ιδέες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση